Loopbaancoach vinden

Loopbaancoaches zijn in overvloed. U hoeft alleen maar te googelen en u ziet een heleboel aanbieders. De vraag moet anders gesteld worden. Hoe vind je een goede loopbaancoach? Uiteindelijk gaat het om het vinden van een loopbaancoach in de regio die aansluit bij de verwachtingen en de prijs kwaliteit verhouding goed is.

U kunt in uw netwerk rondvragen wie er al eens bij een loopbaancoach heeft gezet. Soms helpt het al om de ervaringen van anderen aan te horen om te achterhalen in wat voor vorm zo’n coach voor jou wat kan betekenen.

Een loopbaancoach is zelf het instrument in zijn werk en gebruikt soms tools om je op weg te helpen. Het is daarom erg belangrijk om te kijken wat een loopbaancoach te bieden heeft. Meestal zijn de loopbaancoaches te vinden via internet. Je kunt een foto en een omschrijving van de loopbaancoach terugvinden. Ga na of je een goed gevoel hebt bij de beschrijving en de foto.

Sommige websites bieden online loopbaan coaching aan. Het is aan u om zelf te beoordelen of u voor een online traject wilt gaan of juist in gesprek met een loopbaancoach die veel meer uit kan halen doordat uw verhaal tot leven komt. Naast uw woorden hoort de loopbaancoach ook gevoel. U kunt twijfelachtig klinken of juist erg zeker. Dit zijn momenten waar een loopbaancoach u gerichter kan coachen. Tevens communiceren wij grotendeels non- verbaal wat enorm veel zegt over onszelf.

U zoekt een passende loopbaancoach op internet. U zoekt en zoekt. Het aanbod is in overvloed. U kunt bijna niet kiezen. En hoe weet u dat u een goede loopbaancoach voor u heeft? Wat is eigenlijk een goede loopbaancoach? Wat moet een goede loopbaancoach aan voldoen?

Go Top