Vitaliteit

Vitaliteit in de eigen werkomgeving zou je kunnen omschrijven als de aanwezigheid van energie, enthousiasme en met een creatieve houding kunnen hanteren van meer moeilijk of conflictueuze situaties.

Veel loopbaancoaches bieden een traject waarin gewerkt wordt aan jouw ‘overtreffende trap’ van vitaliteit. Jullie kijken dan naar je mentale instelling en nemen jouw persoonlijk functioneren op speelse wijze onder de loep.

Dit traject is speciaal bedoeld voor functionarissen in het (hoger) management (zowel profit als non-profit), voor medewerkers in ‘mensgerichte’ beroepen en voor (startende) ondernemers (zzp-ers) die zich verder willen ontwikkelen. Het accent ligt op bewustwording van jouw positie binnen de organisatie en op de competenties die binnen je werkcontext nodig zijn.

Jouw managementstijl en jouw manier van communiceren komt aan bod en we kijken hoe en waar het effectiever kan. Hoe gaat je eigenlijk om met de verantwoordelijkheid bij beslissingen die je neemt? Dit en meer komt allemaal aan bod! Coaching vindt plaats op persoonlijk niveau of in een kleine groep in-company.

Go Top